Det du får fra oss

er trafikkstyringssystemet, nøye utformet for flyplasser og andre områder med høy trafikk. For å kunne tilby omfattende ledelse, bruker vi en moderne teknologistabel som inkluderer både maskinvare- og programvarekomponenter.

Testet med suksess i samarbeid med Oslo Lufthavn.

verktøy
priser
01

Brikkelesere

Ved å sette opp aktive brikkelesere gjennom hele vårt system, kan vi spore individuelle kjøretøy gjennom økosystemet. Dette gjør det også mulig for oss å la godkjente kjøretøy komme inn på begrensede områder, med et fullt tilpassbart regelsett. Brikkene installeres av sjåføren i kjøretøyet ved registrering, og har en levetid på opptil fem år - virkelig en installer-og-glem teknologi.

02

Kamera

For å bygge det mest robuste systemet mulig, har vi innebygd redundanser på kritiske punkter. Systemet vårt inneholder også avanserte trafikkameraer med integrerte maskinlæringsalgoritmer for gjenkjenning av registreringsskilt. På denne måten kan vi effektivt spore kjøretøy gjennom hele systemet, selv om brikkeleseren skulle svikte. Kameraene fungerer i alle miljøer og værforhold, selv i det arktiske nord!

03

Bestillingsmaskiner

For å sikre den best mulige passasjeropplevelsen, har vi designet spesialtilpassede bestillingsmaskiner med høy lysstyrke 32” skjermer som kjører vårt skreddersydde bestillingssystem. Maskinene kan bestilles i flere farger og design, for å passe til de allerede eksisterende designmønstrene på stedet. Stålchassiset gjør den holdbar, og alle komponentene er operative i temperaturer så lave som -30℃.

04

Programvare

Vår fullstendig tilpassede programvarepakke er skreddersydd for å gi den best mulige opplevelsen for både passasjerer, sjåfører, løyvehavere og backoffice-personell. Siden vi kontrollerer alle aspekter av utviklingen, er vi også i stand til å integrere enkelt med andre systemer gjennom en moderne teknologistabel og APIer. Våre viktigste programvarekomponenter er:

  • et spesialtilpasset bestillingssystem for passasjerer
  • egen side for sjåfører og løyvehavere for selvbetjening og informasjonsinnhenting
  • et fullverdig backend system integrert med eksterne systemer som regnskap osv.

Vi fokuserer på lave oppstartskostnader for førstegangs deltakere og holder kostnadene per tur til ca 20 NOK (estimert $2). I tillegg til denne grunnprisen tilbyr vi et bredt spekter av ekstra tjenester, både gratis og betalt. Disse tjenestene inkluderer både fysiske og digitale tjenester, samt tilgang til data for økt forretningsmuligheter.

Produkt

2024

Passeringsavgift

NOK 22,53

Fakturagebyr, lav mva-sats

NOK 55,03

Fakturagebyr, høy mva sats

NOK 55,03

Fakturagebyr, faktura med EHF

NOK 0

Registrering av premium bil

NOK 2816,50

Hotellbestilling

NOK 45,00

Pausefunksjon

NOK 36,68

Endre forvalgt kø

NOK 36,68

Endre kø

NOK 36,68

Ekstern booking (Datatur)

NOK 36,68

Endre prisgruppe

NOK 36,68

Registrering løyvehaver

NOK 995,60

Registrering av taxi/data og ved endringer * (Endre data på taxi kr 995,60 eks.mva for hver gang registreringsnummeret, brikkenummeret, løyvenummeret eller sentral endres.)

NOK 995,60

Passeringsbrikke

NOK 1 239,26

Uautorisert parkering

NOK 1 351,92

Uautorisert innkjøring terminal

NOK 995,60

Gjenåpning av passeringsbrikke

Takst mal programmering, første time

NOK 1 689,90

Takst mal, programmering, utover første time

NOK 1 126,60

Interessert? Kontakt oss på

hello@fasttravel.com